Valorile organizației

Valori

Echipă

PRIME Brașov crede în lucrul în echipă și într-o repartizare potrivită a rolurilor. Ne împărțim sarcinile, comunicăm și învățăm unii de la alții!

Credem cu tărie că una dintre cele mai puternice forțe care alimentează dezvoltarea și progresul oamenilor este colaborarea. De aceea, în PRIME Brașov menținem permanent o atmosferă colegială care ne permite obținerea unor rezultate superioare prin combinarea eforturilor mai multor membri. De asemenea, suntem deschiși către cooperarea cu entități din mediul extern și încurajăm astfel de parteneriate ori de câte ori avem ocazia.

Dezvoltare continuă

Învățăm o grămadă de lucruri noi și completăm cunoștințele pe care le avem deja! Fiecare activitate ne face să știm mai multe, fie că este vorba de fapte planificate sau de situații limită.

Învățarea are un caracter permanent în organizația noastră. Sursele din care putem obține experiență și cunoștințe valoroase sunt multiple, mai ales datorită contactului strâns dintre publicul nostru și deținătorii informațiilor utile din sfera profesionalului și dezvoltării personale, pe care îl îmbunătățim în mod constant. Prin diversitatea evenimentelor organizate – training-uri, conferințe, întâlniri de joc – putem crea mediul potrivit de învățare pentru situații și tipuri de participanți diferiți. În PRIME Brașov, ritmul de lucru este unul alert și constant deoarece fiecare activitate cu provocările ei specifice ne permite descoperirea de noi soluții și ne oferă o înțelegere mai profundă a domeniului în care activăm.

Punte de legătură

PRIME Brașov este legătura dintre studenți, facultate și piața muncii. Punem în aplicare ce învățăm la școală și ne întâlnim cu profesioniști care își fac treaba bine!

Prin activitatea noastră reușim să aducem într-un cadru practic noțiunile teoretice din mediul academic și să le completăm cu elemente care ni se relevă pe parcurs. Noi suntem acea legătură care se crează între studenți și facultate, prin intrarea acestora în contact cu aplicațiile reale ale unor noțiuni mai înainte abstracte, și suntem legătura dintre studenți și mediul de afaceri tocmai prin facilitarea interacțiunilor dintre tineri și reprezentanții firmelor din domeniu.

Motivație puternică

Punem preț pe implicare și determinare pentru că știm cât de importante sunt acestea în obținerea succesului. La noi, dorința de a face lucruri este pe primul loc – învățarea vine pe parcurs.

Echipa noastră este formată din tineri dornici să absoarbă cât mai multă experiență practică pe care să o poată pune și la dispoziția celorlalți prin implicarea în activitățile organizației, care are tocmai acest scop. În plus, PRIME Brașov oferă un mediu deschis în care prieteniile se leagă foarte repede și durează mult. Membrii recunosc calitatea de a demonstra implicare drept una dintre cele care oferă cele mai multe perspective de succes și o promovează atât în mod direct, cât și prin exemplu personal.

Inovație

Încurajam inițiativele diferite și ne dorim să avem soluții nemaiauzite pentru probleme comune!

Pentru a fi cu adevărat profesioniști în domeniu, este necesar să prețuim conceptul de inovație, noutatea fiind o caracteristică principală a comunicării contemporane, aflată în continuă schimbare. Prin studiul constant al tendințelor internaționale și prin încurajarea inițiativelor noi și diferite, reușim să facem din inovație una dintre prioritățile organizației.

Prospețime

Suntem o echipă tânără care se înoiește constant, fapt prin care reușim să avem mereu un punct de vedere prospăt care ne ajută să ne adaptăm tendințelor.

Echipa este înoită în mod constant pentru a căpăta un suflu nou care să ne ofere o viziune mai bogată. Implicarea membrilor și dedicarea lor oferă organizației caracterul de prospețime benefic pentru dezvoltarea de noi proiecte și soluții.