Tailor of Branding

-Croitoria de cafea-  Povestea din spatele unei afaceri de succes

IMG_2314

Ideea evenimentului a apărut la o cafea, din dorința noastră de a afla cât mai multe lucruri despre aceasta, dar și despre modul în care ne putem dezvolta propriul brand, dezvoltând o afacere de succes. Apoi a urmat întrebarea: Cine ar fi cea mai potrivită persoană pentru evenimentul nostru? Răspunsul nu s-a lăsat așteptat deoarece, prima variantă a fost Mugur Tureschi -„Croitoria de cafea”.

Zis și făcut. În data de 14 decembrie 2017, la Home Cocktail Bar, a avut loc cel mai deosebit eveniment, în care au fost îmbinate cafeaua și succesul.

IMG_2316

Ei bine, dacă nu știți încă cine este Mugur Tureschi, trebuie să faceți neapărat o oprire la Croitorie, pe strada Iuliu Maniu, nr. 17, și vă promit că nu veți regreta.Mugur a venit foarte deschis la eveniment, a răspuns tuturor întrebărilor și curiozităților noastre, despre domeniul în care activează. A încercat să ne îndrume și să ne ofere sfaturi, care cu siguranță ne vor ajuta pe viitor.

Ne-a povestit despre modul în care și-a început afacerea și cum și-a dezvoltat propriul brand, greutățile pe care le-a întâmpinat, pentru că, trebuie să recunoaștem: este nevoie de multă muncă, dedicare și cel mai important pasiune, pentru a reuși în acest domeniu. Totul a început din pasiunea sa pentru cafea, iar numele actualei afaceri l-a ales păstrând denumirea anterioară a prăvăliei, sugerând astfel ideea de meșteșug și de păstrare a tradițiilor. Trebuie să le mulțumim celor 28 de persoane, care au ales să participe la acest eveniment organizat de asociația noastră, dar în special lui Mugur, care și-a răpit din timpul său pentru a ne povesti despre modul în care pasiunea se poate transforma într-un business de succes.

În cele din urmă, aș încheia cu un citat, care în opinia mea descrie cel mai bine experiența acestui eveniment: „E incredibil cum lumea începe să se schimbe prin ochii unei cești de cafea.”

IMG_2327

Tansanu Mădălina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *