Sweet Marketing – Marketing & Cupcakes

Tu cât de bine te promovezi în mediul online?

În zilele noastre, toată lumea vorbește despre marketing și importanța lui, dar sunt anumite aspecte care ne pot scăpa, pentru că nu sunt atât de frumos împachetate ca brandingul, de exemplu,

Performance Marketing. Noi am adus un specialist care să ne vorbească despre Performance Marketing și te invităm și pe tine alături de noi, pentru că știm cât e de important să fim în pas cu ultimele tendințe în materie de marketing, fie că suntem studenți, fie că deja profesăm în domeniu.

Hai să înveti alături de noi!
Înscrie-te AICI!

Când? Miercuri, 10 mai 2017.
Unde? La prietenii noștri de la Old Firm,pe strada Strada Apollonia Hirscher 12.

prfm

Extraordinary Experience Design

Extraordinary Experience Design

coeeWe live in an Experience Economy. An economy where expectations are so high, that when customers enter their hotel room and open the wardrobe, they will expect to step into Narnia. Such experiences are in high demand and yet… they are seldom found (think of Tomorrowland, Cirque du Soleil, Disneyland). How can you design them? How can you design for the Experience Economy?

On the 11th of April you will have the chance to learn how with Paul Bulencea. Paul is an author, experience designer and a co-founder of The College of Extraordinary Experiences. During the event you will also find out how to get the chance to become an extraordinary volunteer at the College (transport, food and accommodation included).www.extraordinary.college

College of Extraordinary Experiences
A memorable conference where you will learn how to thrive in the Experience Economy, and gain the insight necessary to create something unique and powerful.
extraordinary.college

Open Doors Arvato

Open Doors Arvato

Arvato, o companie internațională care activează în domeniul BPO, le oferă studenților care cunosc una sau mai multe limbi străine posibilitatea de a se angaja

Compania Arvato organizează la Brașov, pe data de 9 mai, ”Ziua Porților Deschise”, unde persoanele care cunosc limba engleză la fel de bine ca Shakespeare și germană / italiană / franceză la un nivel ridicat pot pleca de aici direct pe o poziție în firma lor recunoscută la nivel international, după ce află cum se derulează procesele în domeniul BPO de la specialiștii Arvato.

Cei care își doresc să pună în practică abilitatea lor de poligloți și să clădească noi relații profesionale într-un mediu prietenos sunt invitați la Open Doors-ul organizat chiar la sediul companiei (Brașov Business Park, 1 Ionescu Crum Street).

Participarea la Open Doors este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere în prealabil pe https://goo.gl/Uztou8 .

arvato

***

Despre Arvato

Arvato este un furnizor european principal de BPO care proiecteză și produce soluții personalizate pentru clienți business din întreaga lume, acoperind o gamă largă de procese comerciale alături de lanțuri de servicii integrate.

***

Despre Inspire Group

Inspire Group are o experiență de 8 ani pe piața din România și organizează evenimente de recrutare și employer branding în 10 orașe din țară. Aria vastă a proiectelor și numeroșii clienți din diferite industrii, printre care se numără câteva sute de corporații și branduri internaționale, au transformat Inspire Group într-unul din cei mai importanți jucători din România, în ceea ce privește proiectele de employer positioning și experiența de brand.

PR Tea – Public Speaking

unnamedE timpul ca prezentările tale în fața publicului să cunoască un nou nivel. Fii alături de noi miercuri, 23.11, la Alchemy Hub, între orele 18:30 – 20:30, la PR Tea: Public Speaking și vei descoperi calități pe care nu știai că le ai.
Sorin Peligrad – trainer, antreprenor, alchimist – va fi acolo să ne împărtășească secretele unor prezentări de efect și ne va învăța cum putem capta atenția celor din jur.

Întâlnirea noastră va începe cu o parte de teorie, care ne va introduce în lumea Public Speaking-ului, după care vom ocazia să punem în practică cunoștințele acumulate.
Public Speaking-ul este un concept de care avem nevoie în orice domeniu așa că nu trebuie să ratezi acest eveniment!
Îți poți rezerva un loc la eveniment, accesând www.primebrasov.ro/prtea
* Taxa de intrare este de 10 lei și include un ceai cald cu miere. 🙂

PRIME Simulator

prime-simulator-afisNici n-a inceput facultatea și deja începem să vorbim despre joburi și angajare? Cam da, pentru că vrem mereu să fii înaintea celorlalți când vine vorba de asta. 

La PRIME Simulator am chemat specialiști de HR cu experiență care pot să iți spună exact cum să fii mereu candidatul care nu poate fi refuzat la un interviu.

Nu știi daca ți se potriveste să te angajezi în timpul facultății sau nu? Dacă vii poți afla  experiența altora și o să ai o imagine clară.

Tu vii, le arăți ce poți și apoi iei notițe cu ponturile lor.

Miercuri, pe 12.octombrie, la ora 18:00, la Aula Sergiu Chiriacescu.

Participarea la eveniment este gratis și se face pe bază de înscriere.

Înscrierea la acest eveniment s-a terminat!

PR Tea: Comunicare digitală

PR Tea: Comunicare digitală

Like-uri, share-uri, virale, live video, tweet-uri. Comunicarea transcende tot mai mult din offline în online, iar cei care au intuit încă de la început trendurile, au avut de câștigat.

Vă anunțăm cu mare drag că am pregătit pentru voi un nou PR Tea marca PRIME Brașov. Invitatul pe care l-am ales acum este unul special și foarte drag nouă, Victor Kapra.

Vom afla mai multe detalii despre trendurile din comunicarea digitală, campanii de PR & advertising ori real time marketing.

În ultima vreme se întrepătrund tot mai mult aceste domenii, iar dacă îți dorești să devii un profesionist, ar trebui să le stăpânești pe toate.

Dacă te-am convins, te așteptăm joi, 12 mai, la ora 18:30, la Ceainăria Open Heart, de pe Michael Weiss 18.

Participarea la eveniment va costa 10 lei, sumă care va fi folosită exclusiv de Asociația PRIME Brașov pentru a putea crea pe viitor și alte evenimente la fel de interesante.

Dacă vrei să participi la eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere, pe care îl poți accesa AICI.

PR Tea

Ready, set, go

Dă startul carierei tale!

PRIME Braşov te aşteaptă luni, 18 aprilie, să cunoşti poveştile de succes a trei oameni deosebiţi.

Octavian Aftanasa, Raluca Cojocaru şi Ioana Moaşa vin să povestească studenţilor cum au reuşit să transforme pasiunea lor pentru comunicare într-o carieră.

ready set goOctavian şi Ioana sunt foşti preşedinţi PRIME Braşov şi îşi amintesc cu drag cum au început să facă primii paşi în carieră alături de această organizaţie. Alături de ei vei afla:
– cum e lucrul într-o agenţie de PR sau Advertising;
– care sunt paşii pe care e bine să-i urmezi în calitate de student pentru a avea succes în carieră;
– de ce este bine să fii voluntar într-o organizaţie studenţească şi ce înveţi de aici;
– care este impactul pe care voluntariatul îl produce asupra viitorului tău;
– ce anume i-a motivat pe ei să facă voluntariat în timpul anilor de studiu;
– care sunt proiectele în care s-au implicat de-a lungul anilor de studiu şi voluntariat în PRIME Braşov şi nu numai.

Dacă te-am convins, vino şi află toate acestea într-o manieră academică, luni, la Aula Sergiu Chiriacescu, Braşov, sala U I 7, începând cu ora 14:00.

Intrarea este gratuită şi recomandată! 🙂

PRIME Learning Labs

PRIME Learning Labs

Credeai că am uitat de tine sau că am plecat în vacanță? Nici vorbă! Ne-am pregătit intens pentru următorul eveniment, dedicat ție!

Dacă ești student, pasionat de design grafic, organizarea evenimentelor sau marketing și ai cunoștințele minime în aceste domenii, atunci PRIME Brașov ți-a pregătit un maraton de workshopuri pe gustul tău. În cadrul PRIME Learning Labs, îți oferim posibilitatea de a-ți îmbunătăți cunoștințele prin 3 workshopuri practice, unde vei avea ocazia să înveți din experiența reprezentanților unora dintre mai cunoscute companii din Brașov. Este șansa ta de a deveni un bun profesionist și de a-ți lărgi posibilitățile de networking.

Rareș Drăgan, Creative Director la High Contrast, Sorin Peligrad, fondator Impact Events și Laurențiu Strîmbu, Marketing Manager la Kronwell Brașov Hotel sunt cei 3 profesioniști, care pe parcursul workshopurilor ne vor împărtăși din experiența lor și, de asemenea, ne vor învăța cum trebuie să abordăm aceste domenii pentru a putea excela.

Te așteptăm în perioada 29-31 martie, să acumulăm împreună noi informații despre graphic design, marketing și organizarea evenimentelor. Locurile sunt limitate, așa că te așteptăm să te înscrii, începând cu data de 21.03.2016. Pentru mai multe detalii despre eveniment, dar și pentru înscrieri, te invităm să dai un click aici.

Digital Marketing Meetup

Digital Marketing Meetup

Pe 3 Martie, PRIME aduce la Brașov primul eveniment de Digital Marketing din 2016, care va avea loc la Aula Universității „Transilvania” din Brașov, începând cu ora 11:00. Evenimentul se adresează tuturor pasionaților de marketing și online.

Fie că ești specialist în Marketing, Relații Publice sau Comunicare și vrei să fii la curent cu noile tehnici de pe piață, fie că ești student și vrei să afli cât mai multe despre viitoarea ta profesie sau poate ești doar curios să vezi cu ce se mănâncă marketingul digital, PRIME Brașov te invită să iei parte la un eveniment creat cu drag, pentru profesioniști.

Timp de o zi, 8 dintre cei mai buni specialiști în domeniul marketingului din România vin la Brașov pentru a împărtăși din experiențele lor tuturor celor care vor să știe cum să facă din digitalizare avantajul lor principal în fața competitorilor. 12822187_519148391598066_1905077496_n

Programul zilei este următorul:

11:00 – 11:15 Primirea invitaților

11:20 – 12:00 Andrei Georgescu: Behavioral Marketing
12:00 – 12:45 Adrian Horvat: Marketing Afiliat
12:45 – 13:30 Gabi Nistoran: Web Analytics

13:30 – 14:00 Pauză de masă

14:00 – 14:45 Claudiu Jojatu: Inovația în Mediul Digital
14:45 – 15:30 Munteanu Ionuț: Segmentarea Pieței
15:30 – 16:15 Mihai Fetcu: Tendințe ale Marketingului Digital în 2016

16:15 – 16:30 Pauză de cafea

16:30 – 17:15 Olivia Vereha: Storytelling
18:00 – 18:45 Călin Rotăruș: Strategia în Mediul Digital

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a afla împreună care sunt secretele din spatele succesului pe internet chiar de la reprezentanții celor mai cunoscute agenții!

Intrarea este liberă!

Pentru a pregăti totul așa cum trebuie pentru tine, te invităm să completezi un mini-formular de înscriere. Click aici!