Despre noi

Asociația PRIME Brașov este o organizație studențească non-guvernamentală, non-profit, fără afiliere politică, aflată sub umbrela PRIME România.

PRIME este singura organizație studențească de acest tip din România, iar scopul său principal este acela de a sprijini cât mai mult studenții pasionați de domenii precum Comunicare&PR, Marketing sau Advertising în procesul de dezvoltare personală, dar mai ales profesională. Unul din principalele obiective ale organizației îl constituie facilitarea unei colaborări cât mai bune între studenți, mediul academic și mediul de afaceri în domeniu.

Cu ce ne ocupăm?

Deși abia acum doi ani ne-am obținut certificatul de naștere, au trecut 5 ani de când am început să organizăm evenimente pentru studenți. Lunar, PRIME Brașov organizează atât evenimente interne, pentru voluntarii asociației, dar și evenimente externe, pentru publicul larg, cei mai vizați fiind, în mod evident, studenții la comunicare. De la seminarii, workshop-uri, până la training-uri în adevăratul sens al cuvântului, încercăm să le oferim atât voluntarilor noștri, cât și studenților, cât mai multe oportunități de învățare în afara mediului academic.

Valorile organizației

12096094_475845232595049_5883590874700253681_n